KPZ-KOORWEEKEND 2018-Blankenberge 19-21 oktober.

Van 19 tot 21 oktober 2018 verbleef het KPZ in de Duinse Polders in Blankenberge voor een intensief repetitieweekend.

Klik op een foto om te vergroten

Een kort verslag.

Oktober is herfstweer , koud, regen? Vergeet het! Het was zonnig, eerder zomerweer. Zo kwamen we de vrijdagnamiddag toe in de “Duinse polders” één voor één met kleine pakken en zakken. (’t was immers maar voor een paar dagen en de stem en de partituren waren belangrijker  dan chique kledij). Wat niet betekent dat onze dames niet mochten gezien worden, integendeel ! Klasse kan je niet wegsteken.

Duinse Polders

Het verblijf viel mee: kamers OK, maaltijden geen culinaire hoogstandjes maar verzorgd en voldoende van alles. En we dachten even aan de vroegere coach van de Rode Duivels, Robert Wasseige die met zijn Waals accent zei “ er zijn wel een paar kekwetsten, maarr de sfeerr iezze goette”.

En het was goed. Programma strak gepland, met een bezige dirigente, een vlot bestuur, dat zorgde voor de organisatie (ook, voor drank en een versnapering)  en vooral enthousiaste koorleden, die (zelfs zonder midddagdutje), hun best deden, het koersen met de rolstoel en/of het looprekje door Arlette en Norbert door de gangen of de lift een beetje als extra dimensie. Ontspanning ook in orde, zelfs het wandelpad door de duinen ‘avonds. De vele zaklampen maakten er een Halloweensfeer van.

Goed gewerkt, dank aan iedereen en tot een volgende keer?!?

Norbert Vandercruyssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.